sâmbătă, 8 mai 2010

Eroii Negativi

Oricine, la varste mai fragede, avea un personaj preferat, un erou cu superputeri, Superman, un mutant din X-men, Batman. Fie ca era personaj de desen animat sau personaj dintr-un film, era preferatul nostru si ne vedeam cu puterile de fiecare data cand ne intalneam cu prietenii in parc sau la gradinita, poate si la scoala.


Dar cum ramane cu cealalta parte a baricadei? Oare nu merita si cei rai un Fan club ceva? Pana la urma nu e chiar asa usor sa fi cel rau tot timpul. Sau cum ar fi daca totii acei eroi negativi i-am pune in acelasi film si i-am lasa sa se macelareasca. Oare cine ar fi criminalul sau cine ar fi personajul suprem cine ar fi cel mai rau dintre toti. 






S-a incercat la un moment dat un film de genul asta "Freddy Vs Jason" in care Jason a iesit invingator(it's my favorite btw), dar parca ar trebuii sa fie mai multe mai multe filme de groaza si sa se afle pana la urma cine ar putea fii "The Ultimate Horror Movie Character".


Asa ca vreau parerea voastra cine este "The Ultimate Horror Movie Character", mai jos este un poll pregatit pentru voi so go ahead don't be shy.Dupa poll aveti si pozele "baietilor" sa vi-i reamintiti, si din cate vedeti vorbim de filmele clasicie si nu remake-uri de 2 lei. 
















































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu