luni, 8 februarie 2010

Sa nu il omori ?

Stand deampoolea pe net fara o ocupatie stabilita ajund din clik in clik la urmatorul articol: "Un militar american si-a supus fetita de 4 ani la tehnici de simulare a inecului".
Prietene tre sa fii un pic distrus sa faci asa ceva! cum mortii mati sa faci asa ceva cum sa iti "botezi"copilu in cada ca nu stie sa citeasca... prietene daca ar fii asa jumate din pitzipoancele si cocalarii romaniei ar trebuii sa moara(nu ca m-ar deranja) dar totusi in pula mea e copilul tau e carne din carnea ta e sange din sangele tau.
Poi daca era asa tata trebuia sa ma puna la 220V de fiecare data cand luam o nota proasta (tata e electrician nu e militar sa stie tehnici de tortura).
Cum exista asemenea bestii in lumea asta sa isi raneasca copilul ...
Din pacate acesta nu e un caz izolat sau singular, violenta in familei este o problema destul de grava... pana acum cativa anii animalele isi bateau sotiile si le violau ca intrau in "indatoriirile" de nevasta, dar de cand cu legea conform careia nevastata te poate baga in parnaie sa iti faca parnaiasii curu poligon de tir pe acolo ce au zis distrusii hai sa imi rezolv frustrarile ca sunt un ratat pe copil ca e mic si nu stie sau ii e prea frica sa zica ceva si ia si rupe-i capatzana si ia si fute la el fie ca e baiat sau fata chit ca are 3 luni fie ca are 7 ... distrusii drq de ati avea habar ce semne puteti lasa in memoria unui copil si cat de mult ii puteti infiuenta caracterul cu asemenea fapte.
Animalele dracu de nu v-as intoarce inzecit faptele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu